ONZE FILOSOFIE ‘SAMEN DOOR ONTWERP’

Voor ons ligt de focus het samenwerken! GlasGroen gelooft in de kennis van de opdrachtgever, beheerder, gebruikers. Vroegtijdig betrekken van partijen, kan grote waarden opleveren voor het gebruik in de toekomst.

WERKWIJZE

Vraag

Onze bevlogen specialisten gaan op zoek naar de kern van het vraagstuk en bekijken de grotere context. Als een spin in het web verbinden we alle facetten van het landschappelijke domein, ruimtelijk, functioneel en sociaal. Wij lezen de taal van het beleid doordat we ook aan de andere kant van de tafel hebben gewerkt.

 

“Wij lezen het beleid en vormen deze om naar realistische plannen met onze praktijkkennis”

 

Ontwerp

Wij lezen ook de taal van het landschap en kijken altijd buiten de gevraagde grenzen. Onze creativiteit en het ontwerpende onderzoek brengt vernieuwende ideeën. Daarmee verbinden we niet alleen gebieden maar zorgen we er ook voor dat partijen elkaar weten te vinden. Dat ideeën met elkaar worden gedeeld en nieuwe inzichten tot stand komen. Wij maken daarbij gebruik van ons inspirerende netwerk van deskundige, denkend aan ecologen, hydrologen, recreatiespecialisten, cultuurhistorici, stedenbouwkundigen en architecten.

Het werken via participatietrajecten kunt u aan ons toevertrouwen. Middels het tekenen aan tafel wordt het woord direct vertaald in beeld en gaan ideeën voor iedereen leven.

 

“Wij verbinden de opdrachtgever en de gebruiker, met het landschap als rode draad”

 

Bouw

De praktijkkennis bij GlasGroen is groot, door de korte lijnen met onze teams in het veld. Onze kennis en onderzoeken zorgen ervoor dat we ieder ontwerp werkelijkheid kunnen laten worden.

Maak ook kennis met de uitvoerende tak van GlasGroen, waterbouw en houten terreininrichting.

 

Beheer

Wij betrekken de beheerders graag vroeg bij een traject, aangezien zij essentieel zijn voor de instant houding van een aantrekkelijk gebied. Ook hebben ze vaak veel gebiedskennis die zeer waardevol is bij een realistisch ontwerp. GlasGroen geeft u graag beheer advies zoals bijvoorbeeld hoe vaak gras gemaaid kan worden of op welke wijze het best een laan vernieuwd kan worden.

OPDRACHTGEVERS

Een landschap inrichten en ontwerpen voor groei gaat altijd samen met het verbinden van mensen, bewoners en onderstaande opdrachtgevers, groot of klein.

  • Gemeentes
  • Provincies
  • Waterschappen
  • Staatsbosbeheer
  • Stichtingen, zoals natuurmonumenten, Zuid-Hollands landschap
  • Grondeigenaren zoals landgoederen
  • Bedrijven
  • Particulieren.
PORTFOLIO

BEL DIRECT 0252 – 37 02 39 VOOR INFORMATIE OVER ONZE WERKWIJZE