VISSTEIGER

STEIGER VAN HOUT

Een steiger bestaat uit een onderbouw en een dek. Deze wordt gemonteerd aan palen. Boven het water noemen wij dit een steiger, op het land noemen wij het een vlonder. Het (hard)hout dat wordt toegepast is natuurlijk FSC-gecertificeerd. GlasGroen regelt voor u het totale traject, van vergunningsaanvraag tot oplevering.

DUURZAAM HOUT

KUNSTSTOF EN METALEN STEIGERS

Met een kunststofcomposiet steiger heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Geef een eigentijdse uitstraling. Ook maken wij metalen steigers met looproosters op maat. Het staal is vuur verzinkt en tegen alle weersinvloeden bestand. Deze steigers worden toegepast op industrieterreinen, havens en als designelement in parken.

NEEM CONTACT OP
Steiger

DRIJVENDE STEIGERS

De drijvende steigers van GlasGroen hebben een dek waarin u vrij bent in de materiaalkeuze. De onderbouw bestaat uit kunststof drijvers met verscheidene compartimenten ingespoten met schuim. De steiger heeft hierdoor een hoog drijfvermogen en kan zowel los als gekoppeld toegepast worden. Wij werken nauw samen met een drijverbouwer die de afgelopen jaren al menig project op haar naam heeft gezet.

NEEM CONTACT OP

MEER DAN STEIGERS ALLEEN

Een vissteiger of vlonder werken wij af met verlichting, hekwerken en trappen. Onze tuinarchitecten weten na het maken van een ontwerp, precies wat u nog meer nodig heeft om een ultieme beleving aan het water te creëren.

MEER TERREININRICHTING
Vlonder

PROJECTEN

Met precisie ontworpen en uitgevoerd door ons team voor uiteenlopende opdrachtgevers.

ALLE PROJECTEN

BEL DIRECT 0252 – 37 02 39 VOOR INFORMATIE OVER VISSTEIGERS