Stem op GlasGroen voor de Sterkste Schakel Publieksprijs!

De stembus is geopend, er kan gestemd worden voor de Sterkste Schakel Publieksprijs! Stem op GlasGroen – uw specialist in houten inrichting, in en rond het water en op het land.

Klantvriendelijkste organisatie in de Regio Rijnland

Het is nu de beurt aan het grote publiek om te stemmen op de meest klantgerichte organisatie in de Regio Rijnland. GlasGroen is bij ieder project betrokken van A tot Z. Voor onze partners voeren onze vakmensen niet alleen uit, wij denken mee tijdens het hele traject van advies, ontwerp tot nazorg. Dus stem ook op GlasGroen!

Stemmen voor de Sterkste Schakel Publieksprijs

Wie verzamelt in één week de meeste stemmen? Tussen 4 maart en vrijdagmiddag 10 maart 16.00 uur kunt u stemmen op uw favoriet voor de Publieksprijs van de Sterkste Schakel. Per e-mailadres kan één stem worden uitgebracht. De winnaar van de Publieksprijs zal bekendgemaakt worden tijdens de Grande Finale op 10 maart.

Stem op GlasGroen en win tickets voor een concert van de 3J’s!

Voor GlasGroen is deze week een hele bijzondere. Na een halfjaar van bijeenkomsten, speeddates, jurybeoordelingen en bedrijfsbezoeken is het dan bijna zover: de Grande Finale van de Sterkste Schakel Verkiezing. Om u te bedanken voor de gedane moeite om op ons te stemmen, verloten wij op 11 maart tickets voor een concert van de 3J’s in Openluchttheater Caprera op vrijdag 9 juni!

Kijk voor meer informatie over de Sterkste Schakel Verkiezing op sterkste-schakel.nl.