Steeds meer hoveniers weten ons te vinden

De hoveniersmarkt is er één die zich kenmerkt in hoveniers die alles zelf willen uitvoeren en hoveniers die enkel de beplanting aanleggen en de overige tuinwerkzaamheden uitbesteden. Deze laatste groep gaat voor de mooiste oplossingen en allerbeste kwaliteit. Deze hoveniers denken GlasGroen.

 

Aandacht voor details

Als waterbouwer met tuin- en landschapsarchitecten in dienst is GlasGroen als geen ander in staat de ontwerpfilosofie van de hovenier of architect te vertalen naar de werkelijkheid. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het inrichten van de buitenruimte en denken in de uitvoering graag met u mee. Als bijkomende meerwaarde voor de hovenier kan GlasGroen in de uitvoering een adviserende rol spelen in materiaalgebruik en constructie. Wij rekenen desgewenst diverse onderdelen voor u door of verzorgen de benodigde technische tekeningen.

 

Onze architecten, uw project

Naast de uitvoering kunt u als hovenier ervoor kiezen om onze architecten in te huren voor het ontwerptraject. U kunt hierbij denken aan de inventarisatie van de wensen van de klant, het maken van een ontwerp, verlichtings- of beplantingsplan, maar ook een second opinion van uw eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Hiermee bespaart u tijd en is uw project in de juiste handen. Samen met u zal GlasGroen uw project naar het hoogste niveau tillen.

 

Bouwteam

Als u kiest voor GlasGroen, kiest u voor werken in een bouwteam. U blijft de voorzitter van dit team en blijft het hoofdaanspreekpunt van uw klant. Hierdoor blijft de communicatie voor uw klant overzichtelijk. U bepaalt zelf voor welke onderdelen wij u assisteren.

 

In de praktijk

Voor Wiegel Tuinen hebben wij het tuinontwerp van Joyce Goudswaard Tuinontwerp en Advies vertaald naar de realisatie van diverse houten onderdelen. De optimalisatie van de maatvoering naar werkelijke uitvoering en het bepalen van de bijbehorende vormentaal is hierbij doorslaggevend geweest voor de perfectionering van het werkelijke ontwerp.

 

GlasGroen. Waterbouwers van nature.