Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden Project Sophia's Leeuwarden

Horizontaal en verticaal

Enige tijd geleden hebben onze medewerkers in opdracht van DeckX Bamboo meegewerkt aan de horizontale en verticale bamboe bekleding van de City Garden van Sophia’s Leeuwarden. Een project waarbij een optimum is gevonden in esthetiek en duurzaamheid.
 
Door toepassing van een hardhouten onderconstructie met een dek van bamboe is een nagenoeg onderhoudsvrij eindresultaat ontstaan. Daarnaast is de onderliggende ruimte benut om kabels, leidingen en betonnen poeren voor de dakconstructie weg te werken.
 
Tevens is door onze medewerkers meegeholpen aan het bekleden van de units met bamboe. Anders als de horizontale delen hebben deze een grof profiel. Door de blinde montage is een rustig en homogeen beeld ontstaan dat passend is in de mediterrane setting.
 
Trots op het eindresultaat en dankbaar voor de mooie samenwerking.
 
GlasGroen. Waterbouwers van nature.
Plaats

Leeuwarden

Jaar

2021