Overstap van brandstof naar accu

Overstap op de accuvariant omwille van mens en milieu

Maandag 16 mei heeft eigenaar Ruud Glas van GlasGroen zijn eerste motorkettingzaag op accu geleverd gekregen uit handen van Wim Perfors van Kraakman BV. Na een succesvolle proefperiode is besloten om onze bestaande Stihl machines die op brandstof werken bij einde levensduur te vervangen voor een accuvariant.

Ruud: ‘In ons handgereedschap hebben wij al geruime tijd geleden, indien er een goed alternatief voor handen was, besloten over te stappen van brandstof op accu. De reden hiervoor is dat je enkel energie verbruikt als de machine gebruikt wordt. In het geval van de motorkettingzaag gaat deze vlieger nog verder op. Daarnaast draagt het bij aan een stillere en schonere werkomgeving van onze medewerkers. Ik zie het als een professionaliseringsslag waarbij we vooruit willen lopen in duurzaamheid en bewustwording van een stille leefomgeving van onze klanten die door thuiswerken steeds belangrijker wordt. Ik vind het heel bijzonder om deze machine uit handen van Wim geleverd te krijgen. Als kleine jongen ging ik vroeger al graag mee met mijn vader naar Voorhout als er een machine door Wim aan ons werd uitgeleverd. De jarenlange historie samen is met deze levering weer eens benadrukt. Wim nogmaals bedankt voor uw kennis en kunde bij het kiezen van de juiste machine en de gezelligheid tijdens de levering.’.

Meer informatie?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen of behoefte aan aanvullende informatie over de aanleg van onze steigers en/of vlonders? Neem dan gerust contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!