Optimaal genieten van uw tuin aan het water; kies voor een vlonder

GlasGroen zorgt dat u kunt genieten van uw tuin met de nadruk op de beleving van het water. Door onze expertise realiseren wij vlonders van kwaliteit met een doordacht ontwerp.

Realisatie (loop)vlonder

In Heemstede hebben wij voor een particuliere opdrachtgever de oeverbescherming vervangen en over de totale lengte van haar hoektuin loopvlonders gerealiseerd. De wens van de opdrachtgever was om de beleving van het aangrenzende water te versterken en de tuin goed toegankelijk te maken voor onderhoud.

Vlonder ontwerp voor uw tuin

GlasGroen heeft door het vlonderontwerp de ruimtebeleving van de tuin verder kunnen versterken. Hierbij zijn de plankrichtingen, looprichtingen en afmetingen een belangrijk onderdeel geweest.

De vlonderpartij hebben wij zodanig geconstrueerd zodat een koppeling is ontstaan met de beschoeiing. De onderlinge stijfheid wordt hierdoor vergroot. Door de juiste keuzes in dimensionering zoals afmetingen en hart op hart afstanden zullen de vlonderonderdelen niet torderen en doorbuigen. De bevestigingsmiddelen worden door GlasGroen afgestemd naar de toepassing en afwerking.

De vlonderdek is voorzien van gladgeschaafde planken. Het contactoppervlak is hierdoor maximaal waardoor deze planken minder glad zijn als traditioneel geprofileerde planken. De vlonder droogt veel sneller op waardoor deze ook langer mee zal gaan. De toepassing van anti-worteldoek onder de dekdelen is essentieel voor een onkruidvrije vlonder.

Een vlonder op maat

Een loopvlonder van GlasGroen is voor u op maat gemaakt met oog op toegankelijkheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.