Golfbaan renovatie en waterpartijen

Nieuwe oeverbescherming en brug voor golfbaan de Wouwse Plantage

Naast particuliere tuinen en gemeentegronden is het team van GlasGroen ook ervaren met golfbanen. Wij voeren regelmatig onderhoud uit aan verschillende greens. In dit geval hebben wij in opdracht van De Ridder Golf-, Sport- en Groenvoorzieningen een nieuwe oeverbescherming en brug geplaatst op Golfbaan de Wouwse Plantage te Bergen op Zoom.

 

Golfbaanrenovatie en waterpartijen

GlasGroen heeft in opdracht van De Ridder Golf-, Sport- en Groenvoorzieningen op Golfbaan de Wouwse Plantage te Bergen op Zoom langs twee greens een nieuwe oeverbescherming geplaatst. Een bijzonder project waarbij rekening werd gehouden met het ontwerp, esthetiek en praktische uitvoering.

 

Hardhouten parel tussen de greens

De door GlasGroen gerealiseerde brug, respectievelijk 26 m lang en 2,25 m breed, is voor onze opdrachtgever De Ridder Golf-, Sport- en Groenvoorzieningen aangebracht op Golfbaan de Wouwse Plantage te Bergen op Zoom. De brug is onderdeel van de nieuwe hoofdrouting en greenoptimalisatie die door het verleggen van de beekloop is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Bruno Steensels van Mastergolf International LTD.

 

Onderbouw, jukken, kruizen, radkeerders en dekdelen zijn ontworpen en gedimensioneerd op functionaliteit en design. Hierbij is rekening gehouden met een belasting door meerdere golfbuggy’s. Geweldig om als golfer gebruik te kunnen maken van deze hardhouten parel tussen de greens.