Nieuwe naam GlasGroen. Kort en krachtig.

Vanaf nu gaat u onze naam GlasGroen vaker zien. Wij blijven verder hetzelfde. En u mag ons ook nog steeds Glas Groenvoorzieningen bv noemen… maar we zien dat de korte naam beter blijft hangen. En we doen natuurlijk alleen niet meer alleen in ‘groenvoorzieningen’. Daarom … GlasGroen.

Waterbouwers van nature.

Voor waterbouw, terreininrichting en landschapsarchitectuur.

Een website boordevol informatie

Zoals u ziet… ook de website heeft een nieuw jasje gekregen. Daar vertellen we u graag meer in details wat we kunnen betekenen. Met opdrachtgevers als gemeentes, waterschappen, parken, bouwbedrijven en nog velen meer… geven wij u een volledig beeld van ons bedrijf en ons werk.

Toen het begon… in 1970

In 1970 start Gerard het bedrijf en specialiseert zich in het leveren en plaatsen van beschoeiingen, graszoden en stapelzoden. Inmiddels is sinds 20014 Ruud   werkzaam in het bedrijf en heeft hij het stokje overgenomen. Ruud brengt vernieuwende kennis en expertise mee van design, construct en landschapsarchitectuur. En dat laten we nu op onze website nog beter zien.

Maar wie (her)kent niet onze logo’s, 1970 – 1998 – 2015
Historie logo GlasGroen

   image001 GlasGroen-Logo+diensten-v1Delen van inspiratie

Dagelijks worden wij geïnspireerd door ruimtes, natuur, design en onze projecten in waterbouw, landschapsarchitectuur en terreininrichting. Dit delen wij graag met u op deze website, maar ook in onze ‘inspiratie mailings‘ en op ‘Facebook‘ en ‘LinkedIN‘. Blijf op de hoogte en volg ons ook daar!