Landschapsarchitectuur GlasGroen

Rianne Glas: nieuwe landschapsarchitect GlasGroen

Mogen wij u voorstellen aan Rianne Glas? Sinds het najaar is Rianne Glas landschapsarchitect bij GlasGroen. Met een achtergrond bij Dienst Landelijk Gebied en de Academie van Bouwkunst, heeft Rianne mooie projecten op haar naam staan. “Het gaat niet alleen om het ontwerpen, maar juist om het samenwerken. Participeren en komen tot oplossingen die gedragen worden door de toekomstige gebruikers. De mooiste uitdaging als landschapsarchitect!” Wilt u in contact komen met Rianne Glas? Stuur een e-mail naar: rianne.glas@glasgroen.nl

Een uniek landschap in Lekkerkerk

In opdracht van Gemeente Nederlek heeft Rianne het project Lekkerkerk, onderdeel van het Raamplan van de Krimpenerwaard uit 1999, als landschapsarchitect ontworpen en het totale project begeleidt. In een nieuw park hebben ook twee verenigingen, namelijk de ruiter- en ijsvereniging, een plek gevonden. Zij zijn onderdeel geworden van het park en het landschap. Het landschapselement heeft een eigen identiteit gekregen en dit is mede tot stand gekomen door sessies met alle betrokkenen; bewoners, verenigingen en gemeente.

Meer weten over landschapsarchitectuur?

Heeft u een vraagstuk, groot of klein, en wilt u in contact komen met Rianne Glas? Bel direct 06 – 24 25 36 22 of e-mail naar rianne.glas@glasgroen.nl. Voor uitvoering van projecten werkt Rianne onafhankelijk met partijen naar keuze van de opdrachtgevers.

Ijsselmeer