kunstobjecten katwijk

NATUURLIJK KUNSTOBJECT

Het is niet nieuw om kustobjecten in de natuur te plaatsen. Een bank om op te rusten is soms al een kunstobject op zich. Door onze vakkennis van ruimtes en onze voorliefde voor design en architectuur weten wij elke vraag te beantwoorden met een creatief resultaat.

BEKIJK LANDSCHAPSARCHITECTUUR

MEUBILAIR IN DE NATUUR

Door het inrichten van openbare ruimtes en tuinen wordt ook het design van straatmeubilair steeds belangrijker. Een functionele bank moet passen in het landschap of de tuin. Daarom ontwerpt, ontwikkelt en maakt GlasGroen nu meubilair op maat. Naast eigen ontwerp kopen wij ook kant-en-klare banken van partners in die wij vooraf toetsen aan kwaliteit, design en duurzaamheid. De banken worden geplaatst door ons eigen team van vakmensen.

STEL UW VRAAG
Houten meubilair en zitelementen
Damwanden

ONZE FILOSOFIE

Achter elk kunstobject schuilt een filosofie. De kunstobjecten van GlasGroen kenmerken:

• eenvoudige, heldere lijnen
• puurheid en balans
• een onverwacht detail.

Onze kunstobjecten staan garant voor gevoel van ruimte en sfeer.

VRAAG EEN ADVIES AAN

DUURZAAM MATERIAAL GEBRUIK

Met alles wat we doen…denken we duurzaam. Dit is onze werkwijze. Onze filosofie. Samen met uw wensen, bespreken wij het mogelijke en geven we advies welke duurzame materialen passen bij uw kunstobject. Beton, hout, steen, planten of mos kunnen allemaal onderdeel zijn van een uniek stuk kunst in uw landschap of tuinontwerp. Wij denken graag met u mee en vullen uw wens op maat in.

STEL UW VRAAG
duurzaam

PROJECTEN

Met precisie ontworpen en uitgevoerd door ons team voor uiteenlopende opdrachtgevers.

ALLE PROJECTEN

BEL DIRECT 0252 – 37 02 39 VOOR INFORMATIE OVER KUNSTOBJECTEN