Bruggen

BRUGGEN

Onze bruggen onderscheiden zich door de gebruiksfunctionaliteit. GlasGroen ontwerpt, bouwt en levert voetgangers-, fiets,- en verkeersbruggen. Afhankelijk van de maat en situatie monteren wij bruggen ter plaatse.  Door onze nauwe samenwerking met een prefab-bruggenbouwer hebben wij samen meer dan 120 jaar expertise op dit vakgebied. Dit betekent gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

MEER WETEN?

BRUGONTWERP

Een brug is heel specifiek. Persoonlijke smaak en een goed ontwerp zijn belangrijk. Samen met u ontwerpen wij een brug die zowel functioneel als oogstrelend is. Onze bruggen voldoen aan de hoogste technische eisen. Wij kennen de eisen, meten en berekenen nauwkeurig en weten dit in elk ontwerp van een brug toe te passen.

MEER WETEN?

RENOVATIE VAN BRUGGEN

Naast het plaatsen van nieuwe bruggen renoveren wij ook bestaande bruggen. Een renovatie kan bestaan uit een nieuw brugdek, maar ook het upgraden van de onderbouw en de leuningen behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor wordt tegen een geringe investering de levensduur van uw brug verder vergroot.

NEEM CONTACT OP

HARDHOUTEN BRUG

GlasGroen werkt altijd met duurzame materialen en realiseert alle bruggen van hardhout of een combinatie van hardhout, staal en kunststofcomposiet. U kunt zelf aangeven in welk materiaal u de leuningen, dek of onderbouw wilt uitvoeren. Naast de bruggen voeren wij ook de landhoofden in eigen beheer uit. Met ons FSC-certificaat bent u zeker dat het hout uit een beschermde omgeving komt. Hardhout garandeert een lange levensduur van uw brug.

ONZE KWALITEIT
Bruggen

PROJECTEN

Met precisie ontworpen en uitgevoerd door ons team voor uiteenlopende opdrachtgevers.

ALLE PROJECTEN

BEL DIRECT 0252 – 37 02 39 VOOR IDEEËN VOOR UW BRUG