GlasGroen & veilig werken – herkenbaar in blauw

Bij GlasGroen staat veiligheid voorop. Onze medewerkers zijn zich bewust van veilig werken en de bijbehorende helmplicht.

Veilig werken in het blauw

De helm is onderdeel van de standaard persoonlijke beschermingsmiddelen die onze medewerkers bij hun werkzaamheden toepassen. Afgelopen jaren zijn door GlasGroen helmen in diverse kleuren aangeschaft.

Helmen hebben echter een beperkte houdbaarheidsdatum en nu was het moment om het arsenaal te vervangen. De ontwikkeling van helmen heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen, de pasvorm en de wijze van houdbaarheidscontrole zijn sterk verbeterd. De rode dopjes verkleuren naar wit naarmate de houdbaarheid op zijn einde loopt.

Donar Groen heeft ons geadviseerd in de meest perfecte helm en onze helmen geleverd met speciale bedrukking die de helm niet aantast.

Blauw zit in onze genen

De kleurkeuze was voor GlasGroen geen twijfel. Met de blauwe kleur die wij hebben doorgevoerd in ons logo en huisstijl laten wij onze ambitie in de waterbouw verder naar voren komen. Onze medewerkers hebben nu elk hun eigen blauwe helm en zijn een duidelijk herkenbaar visitekaartje waar wij trots op zijn!

GlasGroen. Waterbouwers van nature.