BAAK Blankenburgverbinding

Nostalgie bij project BAAK Blankenburgverbinding

Op het project BAAK Blankenburgverbinding hebben onze medewerkers onlangs voor Ballast Nedam Road Specialities een pyloonomkasting gemaakt ten behoeve van kunstwerk 11.  Op basis van de 30 jaar oude pentekeningen is door ons met de opdrachtgever doorontworpen aangezien het aanzicht gehandhaafd moest blijven. Nadat de uitdaging in materialisatie was gemaakt, moest die in uitvoering nog worden genomen.

Hollandpark Diemen GlasGroen

Schitterende steiger voor Hollandpark te Diemen

Wat ligt de steiger in Hollandpark er toch mooi bij! Op het project Hollandpark te Diemen hebben onze medewerkers van het voorjaar voor AW Groep een schitterende steiger geplaatst. GlasGroen is door AW Groep vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwerp en de uitwerking van de steiger. Een mooie leerzame fase voor beide partijen waarin continu het eindbeeld leidend

Looppromenade Almere

Visitekaartje van de Gemeente Almere

Visitekaartje van de Gemeente Almere Voor opdrachtgever Strukton Civiel heeft GlasGroen aan de waterzijde van het centrum van Almere een fantastische looppromenade van bamboe gerealiseerd. Zo gaaf om hier na een paar maanden weer rond te lopen en te zien hoe goed deze nieuwe voorziening met stadsstrand gebruikt wordt. Als opstap naar een bezoek aan de Floriade 2022 is dit wel een

Een gevelschil bij het Loodswezen

Een gevelschil bij het Loodswezen

Voor onze opdrachtgever @K. Dekker bv hebben wij onlangs een schil gemaakt om de containers en brandstofopslag. Hierdoor is een architectonisch hoogstandje ontstaan op het Zuidereiland te IJmuiden. De gevelbekleding is van kunststof en met tussenruimtes gemonteerd zodat de wind weinig vat heeft op de constructie.

Project Sophia's Leeuwarden

Horizontaal en verticaal

Enige tijd geleden hebben onze medewerkers in opdracht van DeckX Bamboo meegewerkt aan de horizontale en verticale bamboe bekleding van de City Garden van Sophia's Leeuwarden. Een project waarbij een optimum is gevonden in esthetiek en duurzaamheid.