VAN GROOT TOT KLEIN

In opdracht van particulieren ontwerpen wij van grote tot kleine schaal. Heeft u een vraag voor een efficiëntere routing op uw agrarische erf, de inpassing van een natuurzone op uw landgoed of een waterelement in uw tuin? Een schets van GlasGroen helpt uw verder met uw vragen en maakt uw toekomst werkelijkheid.

GlasGroen biedt verschillende diensten voor u:
– GlasGroen ‘schetsen aan huis’
– A-Z ontzorgen
– Stappenplan

GLASGROEN ‘SCHETS AAN HUIS’

Op een laag drempelige manier GlasGroen leren kennen kan door GlasGroen ‘schets aan huis’. Graag kom ik bij u langs om ter plaatse te adviseren. Voor €125,- adviseer ik u in anderhalf uur over de ontwerp-, aanleg-, en beheermogelijkheden van uw eigendom. De kosten zijn incl BTW en tot 10km vanaf Noordwijkerhout word geen km-vergoeding gerekend.

Na het schetsen, ligt er plan en diverse ideeën waarmee u verder kunt. Besluit u hiermee verder te willen en kunt u onze hulp gebruiken, hieraan werkt GlasGroen uiteraard graag mee.

GLASGROEN VAN A-Z ONTZORGEN

Graag komen wij bij u langs om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw tuin te verkennen. We bespreken uw ideeën, wensen, en de ligging van uw tuin. De gewenste sfeer en het onderhoud komen in dit gesprek ook aan de orde. Op basis van dit gesprek wordt een offerte voor u opgesteld die de opdracht met daarin de belangrijkste uitgangspunten voor het ontwerp beschrijft.

Een ontwerp bestaat uit verschillende stappen. Uiteraard kunnen we u geheel ontzorgen en begeleiden vanaf het begin tot aan de oplevering. U kunt ook zelf aangeven tot welk detail niveau u uw tuin uitgewerkt wilt hebben. Dan bespreken we welke van de onderstaande onderdelen uit het Stappenplan, GlasGroen voor u oppakt.

GLASGROEN STAPPENPLAN

Een ontwerp bestaat uit verschillende stappen. U kunt zelf aangeven tot welk detail niveau u uw tuin uitgewerkt wilt hebben. Dan bespreken we welke van de onderstaande onderdelen GlasGroen voor u oppakt.

 1. Kennismaking
  Vrijblijvend gesprek op locatie om de mogelijkheden te verkennen.
 2. Ontwerp op schaal
  De ideeën en schetsen worden uitgewerkt tot een uniek schetsontwerp op schaal. Het geeft u een goede indruk van de mogelijkheden voor uw toekomstige tuin. GlasGroen maakt altijd verassende tuinontwerpen die realistisch en uitvoerbaar zijn.Het is ontwerp bestaat uit het opzetten van een plattegrond en het maken van een ingekleurd ontwerp. De structuur en vormentaal komen duidelijk naar voren. In een toelichtend gesprek met u wordt het ontwerp en de materialisering besproken. Met de op- en aanmerkingen wordt het ontwerp definitief gemaakt. Hierna volgt de volgende stap van een belastingplan.
 3. Beplantinsgplan
  Een goed gekozen beplantingsplan versterkt het beeld van uw tuin. Afhankelijk van uw wensen wordt een gedetailleerd beladingsplan opgesteld. De praktische en esthetische kenmerken van planten zijn bepalende voor de beplantingskeuzes. Beplanting kan uw tuin accenten geven en de beleving van de seizoenen speelt een belangrijke rol. Het belastingplan bevat een plattegrond en plantlijst en wordt met u besproken.
 4. Technische uitwerking
  In een werktekening worden de maatvoering en de hoogtematen uitgewerkt. Het materiaal en de bestratingspatroon precies aangegeven. Soms is belangrijk om details verder door GlasGroen uit te laten werken. U kunt daarbij denken aan een trap, vijverranden, schuttingen etc. Alle werkzaamheden worden beschreven in een werktekening.
 5. Aanleg en oplevering
  Een geslaagd tuinontwerp staat of valt bij een goede uitvoering. GlasGroen kan adviseren in de keuze van ervaren hoveniersbedrijf. Als uw hovenier aan het werk is kan ik bij aanvang het ontwerp bespreken. En eventueel is het mogelijk om tijdens het werk toezicht te houden. Dat wil zeggen dat ik in deze offerte de opstart verzorg en de uitvoering voor u controleer of het eindresultaat voldoet aan al uw verwachtingen.

VOORBEELD PROJECTEN

 • Hilversum: Ontwerpstudie Landgoed Berenstein
 • Noordwijk: Particuliere tuin
 • Lisse: Schetsontwerp erf zorgboerderij
 • Amsterdam: Ontwerpstudie Begraafplaats op Buitenland
 • Deinum: Particuliere tuin
 • De Zilk: Particuliere tuin
 • Noordwijkerhout: Particuliere tuin
ALLE PROJECTEN

MAAK KENNIS MET RIANNE EN BEL DIRECT 0252 – 37 02 39