Kwaliteit zit in onze natuur

Onze projecten onderscheiden zich in kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. ‘Natuurlijk’, zouden we bijna zeggen. Maar het is de extra garantie van goed werk uitgevoerd door een vakman.

Kwaliteit van begin tot eind

De voorbereiding is essentieel en verdient minstens even veel aandacht als de afwerking. We gebruiken alleen de beste materialen en de juiste technieken. En werken altijd volgens een kwaliteitsplan.

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding

Iedere opdracht voor waterbouw en terreinrichting begint met het inventariseren van de klantwensen en een advies. U ontvangt een scherpe begroting met kwaliteit als uitgangspunt. Vraag direct een offerte aan.

Duurzame kwaliteit

Onze kwaliteit bevestigen wij door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en het gebruik te maken duurzame materialen. Van CO2 reductie tot afval scheiden. GlasGroen werkt duurzaam.

Designers van natuur

Wij werken in de natuur en hebben respect voor de omgeving. Wij beperken overlast, ruimen de werkomgeving op en restmaterialen voeren we af volgens de laatste milieueisen.

Vakwerk door vakmensen

Hoe goed de kwaliteit van het materiaal of ontwerp is… mensenhanden zorgen voor het eindresultaat. Ons team is betrokken, professioneel en de beste in hun vak. Daar zijn we trots en zuinig op.