Duurzame materialen (FSC-certificaat)

Het FSC®-certificaat (SCS-COC-000652-QR) garandeert dat onze houtproducten uit verantwoord beheerde bossen komen. Bij elk project is het doel zoveel mogelijk FSC®-gecertificeerd hout en duurzame grondstoffen en hoogwaardige materialen te gebruiken. Vraag gerust naar onze FSC®-gecertificeerde producten.

Terugdringen restmaterialen

Ons team draagt actief bij aan het scheiden van afval, op maat calculeren van materialen en het minimaliseren van papier gebruik. Zo verminderen wij voor ons bedrijf en voor onze projecten het restafval.

Terugdringen van CO2

Door inzicht in onze prestaties beperken wij onze CO2-uitstoot. Ons beleid is het terugdringen van CO2. Voor ons bedrijf, wagenpark en machines staan keuzes die CO2 uitstoot beperken op de eerste plek.

Kwaliteit van arbeid: VCA certificaat

Ons VCA*-certificaat (Veiligheid, Checklist Aannemers) bewijst goede bedrijfsvoering op de punten veiligheid, gezondheid en milieu. We zorgen voor een veilige werkomgeving voor ons vakmensen.

Arbeidsparticipatie

We houden van ons team. En bieden ziekteverzuimbegeleiding of vervangende arbeid om onze mensen betrokken te houden bij GlasGroen. Wij geven bij sollicitanten aandacht aan langdurig werklozen en 50-plussers.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We zetten ons maatschappelijk in voor onze omgeving en zijn:

• Hoofdsponsor voetbalvereniging Van Nispen te De Zilk
• Hoofdsponsor voetbalvereniging VVSB te Noordwijkerhout
• Hoofdsponsor tennisvereniging De Boekhorst te Noordwijkerhout en hoofdsponsor van GlasGroen Open (open toernooi)
• Sponsor Kerkenveiling te De Zilk
• Steunpilaar Openluchttheater Caprera te Bloemendaal