houtenstraat-meubilair

MEUBILAIR IN DE NATUUR

Door het inrichten van openbare ruimtes en tuinen wordt ook het design van straatmeubilair steeds belangrijker. Een functionele bank moet passen in het landschap of de tuin. Daarom ontwerpt, ontwikkelt en maakt GlasGroen nu meubilair op maat. Naast eigen ontwerp kopen wij ook kant-en-klare banken van partners in die wij vooraf toetsen aan kwaliteit, design en duurzaamheid. De banken worden geplaatst door ons eigen team van vakmensen.

 

Fotobijschrift: In Katwijk hebben wij buitenbank Silhouet van Grijsen Park & Straatdesign in het duurzame ontwerp toegepast.

DUURZAAM HOUT

HOUTEN STRAATMEUBILAIR

Van nature zijn wij houtspecialisten. Mede door ons FSC-certificaat zorgen wij altijd voor duurzame materialen en grondstoffen voor de realisatie van het straatmeubilair. Houten straatmeubelen zijn in alle vormen, maten en aantal mogelijk.

VRAAG GRATIS ADVIES AAN
zitelement- Katwijk
Hekwerken

TOTAALINRICHTING

Onze meubels benadrukken vooral het individuele karakter in combinatie met kwaliteit en veiligheid. Door jarenlange ervaring weten onze vakmensen precies wat functioneel is… en past in de natuurlijke omgeving. Straatmeubilair is meestal onderdeel van een totaalconcept. Onze tuin- en landschapsarchitect ontwikkelt een totaalplan voor terreininrichting en waterbouw.

MEER TERREININRICHTING

PROJECTEN

Met precisie ontworpen en uitgevoerd door ons team voor uiteenlopende opdrachtgevers.

ALLE PROJECTEN

BEL DIRECT 0252 – 37 02 39 VOOR INFORMATIE OVER GEDEGEN ZITADVIES