Realisatie hardhouten terrassen La Vie Katwijk

Hardhouten terras voor bewoners nieuwbouwproject La Vie in Katwijk

Op het terrein van het Zeehospitium in Katwijk wordt het nieuwbouwproject La Vie gerealiseerd. Het project ontwikkeld door Ouwehand en ontworpen door KVDK architecten omvat 36 luxe appartementen en penthouses vlak achter de Katwijkse boulevard. GlasGroen heeft de aanleg van de terrassen op de begane grond en eerste verdieping verzorgd.

 

Hardhouten terras voor een echt ‘kustgevoel’

De buitenruimte en de daktuin, geïnspireerd door het omringende duinlandschap, wordt door Schadde Van Dooren aangelegd. Onderdeel van de buitenruimte is de realisatie van hardhouten terrassen op de begane grond en eerste verdieping welke door GlasGroen wordt verzorgd. De combinatie van schanskorven met hardhout geven een echt ‘kustgevoel’.

 

Duurzaam hardhouten terras

Met alles wat we doen…denken we duurzaam. Dit is onze werkwijze. Onze filosofie. Samen met uw wensen, bespreken wij het mogelijke en geven we advies welke duurzame materialen passen bij uw kunstobject. Beton, hout, steen, planten of mos kunnen allemaal onderdeel zijn van een uniek stuk kunst in uw landschap of tuinontwerp.  Meer informatie? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee en vullen uw wens op maat in.

 

 

GlasGroen. Waterbouwers van nature.