In aanloop naar de Sterkste Schakel Verkiezing 2017

Over precies een maand is het zover: de Grande Finale van de Sterkste Schakel Verkiezing 2017! 10 maart wordt de Sterkste Schakel Troffee uitgereikt en intussen bevindt GlasGroen zich volop in het Sterkste Schakel Traject. Wat een fantastische ervaring om hieraan mee te mogen doen!

Vorige week hebben Rianne en Ruud Glas kennisgemaakt met de jury en een pitch afgelegd. In 2 minuten moesten ze vertellen waarin GlasGroen zichzelf onderscheidt. Er is zoveel te vertellen en dat in zo’n korte tijd, best lastig! Naast de jury hebben Rianne en Ruud ook de andere genomineerden verrast met een pitch over klantgerichtheid, toegevoegde waarde en natuurlijk tot verbeelding sprekende projecten. Leuk om andere ondernemers net zo enthousiast te maken voor de disciplines van GlasGroen… Waterbouw, Houten Terreininrichting en Landschapsarchitectuur. 

 

Het Sterkste Schakel Traject

  1. Nominatie

De kwaliteit van service en klantgerichtheid berust op de medewerkers van een organisatie. Zij onderhouden de contacten met de klanten en zijn grotendeels verantwoordelijk voor de uitstraling van de onderneming. Een goede service verlenen vereist niet alleen de juiste beroepshouding, maar ook de juiste vaardigheden. De servicegraad bepaalt niet zelden het lot en de reputatie van een organisatie.

  1. Kennismaken met de jury & speeddaten

De Sterkste Schakel Verkiezing richt zich zoals gezegd op het opsporen van bedrijven in de regio Rijnland die service en klantgerichtheid de meest normale zaak van de wereld vinden. Op een middag in de maand februari krijgen alle genomineerden de gelegenheid met elkaar en met de jury kennis te maken middels een Speeddate in het sfeervolle Fletcher Hotel Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk. De jury let hierbij vooral op het enthousiasme (passie) van de ondernemer/manager en op de kracht van de boodschap.

  1. Jurybezoeken & het grote juryberaad

Gedurende de maanden januari en februari worden nagenoeg alle genomineerden door de jury bezocht om de ingevulde vragenformulieren te checken. Naast verdere informatievergaring verkrijgt de voorpost van de jury dan een uitgebreider beeld van de ondernemer(s) en onderneming. De bevindingen worden ten behoeve van de voltallige jury in verslagen vastgelegd.

Ook u kunt stemmen!

Ook dit jaar wordt de Sterkste Schakel Publieksprijs weer uitgereikt aan de meest klantgerichte organisatie in de ogen van het grote publiek. De stembus zal geopend worden op zaterdag 4 maart om 10:00 uur en sluit op vrijdag 10 maart om 16:00 uur. De winnaar van de Publieksprijs zal bekendgemaakt worden tijdens de Grande Finale op 10 maart. Doe mee en stem ook op GlasGroen!

Sterkste Schakel Trofee

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.

Kijk voor meer informatie op: Sterkste-schakel.nl